Life in Rehab is BACK! Get ready for a slew of new projects for the new year! We just can't promise we know what we're doing!

Visit Life in Rehab's new Etsy shop
And because we're good friends by now,
our readers get 25% off
by entering the promo code
REHAB when you make a purchase!
So deck out, do some early holiday gift shopping,
strut your stuff and make a statement!


I'm on a mission. If I have never EVER not once replied to your comments, you may want to check this out: No Reply?



Wednesday, June 22, 2011

And I Took Lots of Photos!

Well, we had a cool post for you today. We did. It's even a sewing project.
But Blogger doesn't want to upload photos!!!
Anyone else having an issue?

9 comments:

~PJ said...

Yes!!! OMG... so frusterating! I finally uploaded to picasa, copied the html and pasted it into the html editor for todays post. "What to do during a tornado warning"

Hopefully they get it fixed soon or tomorrows bucket list update is going to be fubar!

Sherri B. said...

I just went and checked mine and I can upload photos but still can't link if I have done that first...I downloaded Firefox a few weeks ago but still use Expolorer but when I went to change a spelling mistake that I discovered on my current post and it would not correct it after I went to edit, so I went over to firefox and back to edit that post and it worked...fun huh? Anyway the Parisienne Farmgirl had some lovely wedding photos posted last night and this morning she posted that they are not there...sure enough the entire post that I saw is not there?!!

Deb said...

Load them under the "Edit HTML" tab - that's what I've seen people do on a few other blogs and it's worked apparently...

Keri said...

I thought it was working for me, but just slow as molasses. Which is ironic because I'm supposed to be blogging about honey today... :) Then blogger gave me the old "just kidding". *sigh*

Kim K. said...

My thought is to try switching browsers and clearing your cache/cookies. When blogger blew up a few weeks back, I switched over to Chrome as my browser. Smooth sailing ever since.

Michelle @ Dream Home DIY said...

Hmmm, I just tried too and it worked fine on our end. Im so sorry you're having issues....and I have to add....YOU SEW TOO? Wonder woman :0)

Christie, Describe Happy said...

I was having this problem off and on and it magically finally let me load. I don't know what 'fixed' it... but yes, very frustrating.... and SEWING!! Whoop whoop... bring it on!

Sarah AKA The Thriftress said...

You can add them in edit HTML mode. A bit more work but I was able to get my post done that way. Good Luck!

Laina {Vibrant Serenity} said...

Mine worked with the HTML mode too, it was a pain. It seems to be fine now.